(Android/iOS) Super Tank Rumble чит-код необмежену кількість балів
Feb 7, 2022 2:40:48 GMT
Post by osalifcayde on Feb 7, 2022 2:40:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Tank Rumble ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Tank Rumble IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код необмежену кількість балів ▞▞▞
▞▞▞ Super Tank Rumble 2022 version ▞▞▞
Я грав у цю гру раніше. Вона була ідеальною, але зараз вона навіть не відкривається. Будь ласка, виправте це або підкажіть мені рішення.
Super Tank Rumble Εύκολα mqt
гра зависає
КРУТО!!!
Ця гра – моє дитинство, і я все ще люблю її. Я рекомендую цей додаток.
Мені дуже сподобалася ця гра. одна з найкращих ігор-конструкторів, більше не для того, щоб вирівнювання минулого 21 забирало занадто багато досвіду, і ніщо не дає вам приблизно достатнього досвіду, який зайняв 2 тижні гри для одного рівня. нове оновлення нудно. серйозно 3-годинний таймер для основного ящика, 8 годин для рівня 2. Я теж з нетерпінням чекаю, щоб підірвати речі в кінці дня, тепер я не можу, тому що ви можете битися лише 4 рази, перш ніж ваші ящики будуть заповнені. СКАСУЙТЕ, БУДЬ ЛАСКА, ОСТАННЕ ОНОВЛЕННЯ, і знижіть xp, необхідний до lv
Це добре, але дратує... Хоча я повинен сказати, що іноді це весело, більшість часу це дратує, тому що суперники часто просто спамують і зазвичай мають набагато вищі рівні, що робить матчі нечесними. Розробники, виправте це
Спочатку це весело, але коли ви починаєте перемагати на низькому рівні, як я (9-й рівень означає, що у вас менше зброї та менше місця), ви регулярно протистуєте людям зі зброєю понад 20 рівня, що робить це занадто несправедливим і забуваєте про пошук ідеальної групи щоб приєднатися, оскільки він дає вам лише список (більшість не англійською, приватною чи повною), тож якщо вам не подобається жодна група, яку ви бачите, ви повинні продовжувати оновлювати сторінку, переглядаючи немодеровані назви груп, але скажіть, що хочете створити групу? Коштує 20 тис. ICanSayMoreButLimt
スーパータンク ランブル (SuperTankRumble) ミニゲーム babb
ну норм👌
Гра дуже класна і цікава
Топ
Коли я грав у це було весело деякий час, потім мене почали знищувати «танки», які скидали бомби на мене з довгої руки, ще до того як я опинився в їх зоні дії.
Тупа гра
Blocky Cars παιχνιδια online Δράση llrh
Гравці можуть збитися з вашого поля зору, і коли ви піднімаєтеся на вищі рівні, здається, що гра стає справді несправною, але в іншому дуже весела гра.
Гарна гра, мені подобається, тому що вона також може потребувати оновлення зброї не у вільному вогні, тому це найкраща гра, яка мені подобається супер танковий гул 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻...
Цікава гра. Хотілось би частіших оновлень, не розумію як можна їздити по стели? Ще є побажання щодо українського прекладу, а надто і російський неповний, а на сайті взагалі ні української ні російської мови нема.
슈퍼탱크대작전 캐주얼 게임 add
Підвищити рівень, коли ви досягнете приблизно 21 рівня, дуже важко. Будь ласка, заробляйте 100 монет, коли перемагаєте суперника.
Чудова гра, яку можна грати в автобусі чи вдома, і має чудову механіку та графіку, хотілося б, щоб було більше речей, але все ж чудово!
З тих пір, як я останні кілька разів відкривав гру, вона повністю забита рекламою, ви на півдорозі через битву і бац, з'являється відео, а потім ви повертаєтеся, і ваш танк знищено...
Чудова гра. довелося поставити йому лише 3 зірки через обман. це псує вашу гру, ваш рейтинг і для тих, хто шахрай, перемагає об'єкт. будь ласка, розберіться з обманом! Хакерів стає все більше. Я ставлю свою зіркову оцінку до 2, це ганьба!!
Я думаю, що це весело, але це дуже сильно відстає, це так сильно, що це вигнало мене з гри, і я був у матчі, у якому я програв
Це дуже хороша гра, але ви не повинні давати бар'єр очок, тоді ви не можете створити те, що хочете, я просто хочу, щоб ви зробили це в наступному оновленні
Я знайшов помилку, яка призведе до аварійного завершення вашої гри, але, схоже, хтось розстріляв карту, після чого ваша гра звільниться і виявиться збій
Я насолоджуюся цією грою більше року..але нове оновлення..на яке ми повинні чекати 3 години або навіть більше, щоб просто відкрити лутбокс..серйозно..Я маю на увазі серйозно..
Дуже тупо
ця гра така ДИВОВІСНА, а ви можете додати літальні частини, я був би дуже вдячний, тому що я люблю літаки
Мені це дуже не подобається. bc Я ставлю вас до когось, у кого є в 10 разів кращі речі, ніж у вас, і ви можете робити будь-що в грі
Жахливі КІТИ обдирають. Елементи керування найгірші, візуальні ефекти в деяких частинах чудові, а в інших дивні.
Super Tank Rumble Dažādas spēles vejq
Погана гра!
Хлопці, не завантажуйте цю гру, ви витратите ваш час і втратите всю свою працьовитість, це трапиться зі мною 2 рази не СКАЧАТИ!
Взламати можна
Гра норм мені подобається.
Я досяг 20 рівня дотепер ... На початку гра інколи "несправедлива", але після того, як я все зрозумів, ця гра є шматком пирога ... навіть для безкоштовного гравця. 😄
Полна хуйня ваша гра неразу за 10 боїв не виграв , бо мене з більш високоуровневими гравцями кидало
чотири зірки бо ракетні установки надто імбові а тае гра клас